Home | Nieuwsbrief | Contactformulier | Bedrijfsinformatie | Promo materiaal | Webshop borduren
 
 Hoofdmenu
 Aanmelding

[Aanmelden]

[afmelden]

Aanmeldingen: 53
In 1986 werd op 1 mei De Zilveren Naald in Zeist geopend, vervolgens werd in 1989 de vestiging in Veenendaal geopend.
In eerste instantie bedoeld om de drukte van de vestiging in Zeist op te vangen, bleek al snel dat er in Veenendaal, zowel bij de particulieren als bij bedrijven een grote behoefte te bestaan aan een bedrijf als het onze.

 

 Klik op de foto voor de binnenkant winkel.

 

 

Vanaf zondag 25 december 2016 tot en met maandag 2 januari 2017 zijn wij in verband met de feestdagen gesloten. Zarerdag 24 december 2016 zijn wij tot 12:30 uur geopend. wij wensen u prettige dagen en een gezond nieuw jaar. Vanaf dinsdag 3 januari 2017 zijn wij u weer graag van dienst.
 

 

 

 
De Zilveren Naald Veenendaal.

De Zilveren Naald
Zandstraat 137
3905 EB Veenendaal

Openingstijden:
Maandag : Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag

: 09.00 - 12.30

: 13.30 - 18.00

Zaterdag : 09.00 - 12.30

Geen koopavond.


Buiten de openingstijden alleen op afspraak.
 

De Zilveren Naald gaat /is verhuisd.

 

De Zilveren Naald is ruim 28 jaar geleden geopend aan De Slotlaan. Na 10 jaar was het pand te klein en zijn we naar De Antonlaan verhuisd.

Omdat het pand aan De Antonlaan te klein is geworden zijn we op zoek gegaan naar een ander geschikt pand. Helaas hebben wij in Zeist geen pand gevonden dat aan onze wensen en eisen voldoet. Daarom hebben wij besloten dat wij, na 28 jaar, gaan verhuizen naar Veenendaal waar wij al jaren nog een vestiging hebben.

Door deze verhuizing kunnen wij u een nog betere service bieden omdat dan alles onder één dak zit, de gewone kleding en de motorkleding, tenten enz. Prijsopgaves gaan dan sneller omdat kleding of andere zaken niet meer tussen de vestigingen vervoerd hoeven te worden. Hierdoor kan er ook efficiënter gewerkt worden, hetgeen in uw voordeel is.

De 2 vertrouwde gezichten van onze winkel in Zeist, Irene en Marjon verhuizen mee naar Veenendaal.

Wij hopen u terug te zien per 1 november 2014 in onze winkel in Veenendaal en bedanken iedereen voor het in ons gestelde vertrouwen de afgelopen 28 jaar.

 

Bezoek ook eens onze NIEUWE website voor motorkledingreparatie


De website, www.dezilverennaald.nl, www.motorkledingreparatie.com, http://borduren.dezilverennaald.nl, http://promotiemateriaal.dezilverennaald.nl, inclusief de overige extenties als .eu en.net zijn eigendom van De Zilveren Naald te Veenendaal en Zeist. Het is zonder schriftelijke toestemming van ons NIET toegestaan foto's teksten e.d. van deze sites te publiceren voor commerciele doeleinden.

 


 Printer vriendelijke pagina     Stuur dit item naar een vriend(in)  
 
Copyright 2001-2012, De Zilveren Naald. Alle rechten voorbehouden.
Algemene voorwaarden